Start    Köp Fastighet    Sök    Kontakt 

Bygga hus OCH renovering i spanien

 

Går du i tankar om att bygga ett hus i Spanien? Vi på Maja Real Estate hjälper dig hela vägen från din idé tills att du har ditt hus klart. Det kan kännas som ett stort projekt att först hitta en tomt som man tycker om och sedan hur hela processen fungerar för att få ett färdigt hus. Vi har kontakt med tomtägare, hantverkare, bank, jurister och försäkringsbolag. Allt för att göra det så tryggt och säkert för dig.

Har du redan ett befintligt boende i Spanien som du vill renovera? Vi samarbetar med ett lokalt spanskt byggbolag Montero Construcciones som står för riktigt hantverk, är snabba och pålitliga. Vi sköter kontakten åt dig så inga missuppfattningar uppstår. Våra professionella hantverkare jobbar för att du ska få resultatet som du vill ha.

Även fast renoveringen eller byggandet av ditt boende sker i Spanien kan du använda dig av ROT avdraget. Alla svenskar som har ett boende utomlands kan göra av drag för ROT och RUT-arbete på samma sätt som vi skulle göra hemma i Sverige. Så länge du äger fastigheten som arbetet görs på och att arbete är godkänt för ROT eller RUT går det bra att göra avdrag. Du kan läsa mer om ROT och RUT-avdraget i denna pdf.

Tryggt och säkert med Maja ReAL Estate 

Istället för att sköta hela affären själv med att träffa alla olika personer hjälper vi er hela vägen. Det kan kännas som ett stort projekt att bygga hus eller göra en renovering i Spanien. Genom att låta oss på Maja Rela Estate kan du känna dig trygg att du får allt på plats för ditt husbygge eller renovering.

Vi har även fastigheter som vi säljer i Spanien, du kan läsa mer om det här! Vill du ha fastigheten utefter dina önskemål hjälper vi dig med renoveringen av din nya bostad.

Före och efter bilder