Start    Renovering    Köp Fastighet    Sök       

kontakta oss på maja.

Jessica Andersson

Jessica har sin bas på vårt svenska kontor i Halmstad och är den ni först får kontakt med.

Jessica arbetar sen många år på ett västsvenskt byggföretag och har mycket kunskap och kontakter inom byggsektorn och driver även eget företag inom murning, kakel, klinker och håltagning. 

Jessica bor dels på den svenska Västkusten och dels i eget hus på Costa del Sol med sin man och deras tre barn.

För Jessica är det oerhört viktigt att ALLA kunder ALLTID är HELT nöjda och känner sig fullständigt TRYGGA, inte bara i själva köpprocessen utan även före och efter.

David Montero Jimenez

Nadine Eliasson

Nadine har mycket stor erfarenhet från Costa del Sol och har jobbat många år som mäklare på kusten. Nadine behärskar flera språk så som franska, svenska, engelska och spanska och har även god förståelse i norska och danska språket.

Nadine har under en längre tid bott i Stockholm och bor numera med sin man och deras två barn på Costa del sol. Kortfattat: Dom älskar det Andalusiska livet.

Det som är viktigast för Nadine är att ge den BÄSTA servicen möjligt och att kunderna känner sig TRYGGA genom hela samarbetet.  Nadines följer er från processens start tills den är helt klar.

Kontakta oss på Maja

livet.

I hjärtat av det vi gör.

Detta är ditt första steg till att hitta ditt drömställe i Spanien. Vi på Maja sätter kundnöjdhet i hjärtat av det vi gör. Du hittar mer information i denna PDF-fil om hur det går till att köpa bostad i Spanien.

Maja Real Estate.

Maja real Estate.

Ärligt, Vänligt, Pålitligt.

Vi på Maja arbetar för dig. Vi kommer vara med dig varje steg på vägen till din dröm. Vårt mål är att göra upplevelsen så enkel och rättfram som möjligt för dig med ärlig, vänlig och pålitlig service.

Plats:

Maja Real Estate
Svetsaregatan 5 
302 50 Halmstad
SVERIGE

KONTAKT:

0709 218 600
jessica@majaochcompany.se
www.majarealestate.se
Kontorstider: 08-17

Copyright Maja Real Estate